Ungcamp.dk

Besked fra Gud – 1. Johannes brev

Johannes´ første brev er en besked fra Gud til dig! Det er den fordi brevet beskriver en lang række aspekter af hvad det vil sige at tro på Jesus. Vi skal på Ungcamp 2013 finde ud af hvilken besked det er Gud har til os. Nøglen til det er 1. Johannes brev og vi skal fordybe os i en række temaer som Johannes bringer frem i brevet. Vi skal se på syndserkendelse, afgudsdyrkelse, treenigheden og næstekærlighed og meget meget mere.

Alle bibeltimerne på Ungcamp 2013 kommer til at tage udgangspunkt i Johannes´ første brev og jeg lover dig det bliver vildt! 1. Johannes brev finder vi i bibelen og det lyder måske ikke særlig fedt, men tro mig det er det!

Du har måske hørt lidt om brevet i forvejen, for det siger nemlig en masse om kærlighed, MEN det indeholder meget mere end blot kærlighed. Brevet kommer ind på rigtig mange forskellige aspekter ved det at være kristen. Brevet er en formaning* og en opmuntring til at leve med Jesus.

Du kan jo selv prøve at læse i brevet og se hvad du synes eller tag på Ungcamp 2013 og hør nogle kloge mennesker forklare dig hvad brevet betyder.

Frem til Ungcamp 2013 vil vi med jævne mellemrum ligge en refleksion af et vers fra 1. Johannes brev ud på ungcamp.dk. Følg med her på siden eller på Facebook.

*Formaning er gammelt ord som vi ikke bruge så meget mere. Det betyder at nogen indtrængende og med alvor minder en om at man skal passe på med noget.

Udgivet den af Niels Friberg