Ungcamp.dk

Nyheder på Ungcamp 2013

For snart 14 dage siden var alle Ungcamp lederne samlet til et fælles leder møde forud for Ungcamp 2013, det var en godt og spændende møde hvor rigtig mange ting kom på plads.

Der en række nyheder på Ungcamp 2013 vi håber at det er noget du bliver glad for!

Nyt Sofatelt

De fleste der har været på Ungcamp de sidste par år vil huske at vi har haft et sofa telt, men sofaer og nogle borde som man har kunne hygge sig ved. Desværre har teltet ikke være af den bedste kvalitet, f.eks. har teltet været utæt og det jo ikke så rart! Derfor af Bibelcampingen været ude og shoppe og har købet et helt nyt telt – større og bedre. Det glæder vi os rigtig meget til at vise dig. Vi regner med at der inde længe kommer et billede af telt som du kan få lov at se.

17+ lukker og en ny cafe slå dørene op

Efter mange overvejelser har vi beslutte at lukke 17+ lounges. Men det er dog planen at der i stedet kommer en cafe i det nye sofatelt, så alt det du kunne i 17+ vil du kunne i sofateltet, ligesom vi også vil sørge for at der kaffe og te i teltet. Vi tror og håber det bliver rigtig godt og glæder os til at tage i mod jer i den nye cafe.

Bibeltimer og eftermøder

Igen i år har vi inviteret en række rigtig dygtige mennesker til at holde bibeltimer for os. Du kan se hvem det er her. På den side kan du også se hvilke spændende eftermøder vi holder i år.Som tidligere nævnt vil alle bibeltimer i år tage udgangspunkt i 1. Johannesbrev. Vi glæder os til at se hvad denne måde at lave bibeltimer på bringe med sig. Der vil være bibeltimer for både Teenager (13-17) og Unge (17+) og begge steder vil der blive holdt bibeltime over de samme tekster.

Refleksioner

Frem til Ungcamp vil lederne på skift skrive en lille reflektion over noget af det som røre dem i 1. Johannes brev. De kommer her på siden og vi vil selvfølge ligge et link på Facebook, så huske at linke os!

Der mange flere ting i vente på Ungcamp 2013,  vi glæder os til at se dig!

Udgivet den af Niels Friberg
Kategori Nyheder