Ungcamp.dk

Vand og liv

Tørsten var stor hos enken, tørster du efter livets vand?

I 1. kong 17 møder vi en enke der mangler vand og brød. Der er tørke i landet, og hun er på grænsen til at lægge sig til at dø, fordi hendes rationer af vand og mel er ved at slippe op. Hun ved at mangel på vand og mad vil føre til døden for hende og hendes søn, og derfor er hun fortvivlet. Hun kender sit livsvigtige behov for dagligt at få mad og vand.

 

I Joh 4,10 og 6,48 kalder Jesus sig selv for livets brød og for levende vand. Og ligesom enken havde brug for at få vand og mad, har vi også brug for at få det. Både i konkret, fysisk forstand, at vi har brug for at få dækket vores fysiske behov, men også i en åndelig betydning har vi brug for mad og vand. Vi har brug for dagligt at få dækket vores behov for livets brød og det levende vand – Jesus.

 

Måske går du rundt og tørster og sulter i dit kristenliv. Måske mangler du nogen at dele din tro med. måske har du svært ved at få læst i bibelen og bedt til Gud. Måske har du brug for at få en kæmpe slurk levende vand for at slukke din tørst. Hvis du har det sådan, så kom på UngCamp. Ikke fordi at vi har levende vand i vandhanerne, som du kan slukke tørsten af imens du er på UngCamp. Vi ønsker at du må tage kilden med levende vand med dig hjem, så du aldrig skal tørste igen!

Frem til Ungcamp 2014 vil vi med jævne mellemrum ligge en refleksion ind på ungcamp.dk. Følg med her på siden eller på Facebook.

Udgivet den af Niels Friberg
Kategorier 2014, Reflektioner